Dé allround schilder in Venray

Schakel ons schildersbedrijf in voor al uw schilderwerkzaamheden in Venray en omgeving. Ons bedrijf is al jaren een begrip in de regio. En niet zonder reden. Kwaliteit, service en een persoonlijke aanpak staan hoog bij ons in het vaandel. Met een luisterend oor en geoefend oog weten we uw ideeën moeiteloos te vertalen naar een sfeervolle praktijk. Natuurlijk altijd passend bij uw interieur en persoonlijke smaak.

Onze diensten

Onze ervaren schilders werkten in het verleden voor vele particulieren, bedrijven en verenigingen van eigenaars. Hierdoor hebben wij praktisch elk probleem al eens bij de hand gehad en kunnen we u van dienst zijn bij opdrachten van elk formaat. In nieuwbouwpanden of juist monumentale gebouwen: we weten elk van deze in volle glorie te herstellen.

Gegarandeerde kwaliteit

Wij zijn een erkend schildersbedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief schilderwerk. Maar er is meer. Dit kwaliteitslabel hebben we verdiend door heldere, eerlijke offertes uit te schrijven, te werken met opgeleid, vakkundig personeel en échte garantie te geven op kwaliteit. Wilt u ook zeker zijn van schilderwerk van hoog niveau? Schakel dan onze vakmannen in. We staan dagelijks voor u klaar!