Buitenschilder in Venlo

Het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning is kwetsbaar. 365 dagen per jaar krijgt het te maken met de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Hitte, vocht en kou zijn van grote invloed op de staat van uw buitenschilderwerk. Deze invloed is onafhankelijk van de kwaliteit van het werk dat is verricht. De weersomstandigheden, samen met de tand des tijds, zullen zelfs het beste schilderwerk aantasten.

Het is belangrijk om het verlies aan kwaliteit in de gaten te houden. Wacht u te lang met het laten plegen van onderhoud aan uw woning, dan loopt u het risico om ingrijpende renovatiewerkzaamheden te moeten laten uitvoeren. De kosten van dergelijke werkzaamheden zijn hoog. Wij raden daarom aan om minimaal 1 keer per 5 jaar een ervaren schilder de buitenkant van uw woning te laten controleren. Bent u bang dat u vergeet een afspraak te maken? Sluit dan een handig onderhoudscontract bij ons af.

Een onderhoudsbeurt

Tijdens een onderhoudsbeurt checken we de staat van het schilderwerk en bepalen we welke delen aangepakt moeten worden. Wat we precies doen is afhankelijk van uitkomst van de analyse. Is er sprake van lichte slijtage? Dan volstaat in de meeste gevallen een enkele laag verf. Zijn de beschadigingen groter? Dan kan het nodig zijn om houten delen te vervangen, nieuwe grondverf en/of meerdere lagen verf te gebruiken. Dit laatste is meestal het geval bij gekleurd schilderwerk (o.a. blauw, rood en geeltinten).

Een begrip in Venlo

In Venlo en omgeving hielpen we al vele tevreden klanten aan kwalitatief buitenschilderwerk. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? We zijn onder andere in te schakelen voor het onderhoud en buitenschilderwerk van uw:

  • deuren;
  • kozijnen;
  • gevel;
  • (buiten)muren;
  • dakkapel;
  • tuinhuis.